Makelaar met ambitie tot aandeelhouder – ‘s-Gravenhage

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een enthousiaste initiatiefrijke commercieel binnendienst medewerker met overzicht!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een informeel makelaarskantoor, zowel in verhuur als aan- en verkoop.

Elke dag werken zij als team met volle overgave aan het matchen van hun relaties met woningen. Transparantie en eerlijk advies vinden zij echt belangrijk.
Naast de jarenlange ervaring in de Haagse woningmarkt heeft onze opdrachtgever specialistische, unieke, lokale marktkennis in huis. Zij bieden maatwerk vanuit een slim ingerichte organisatie.

Functie

Als makelaar in Den Haag krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich richt op het leveren van topkwaliteit service aan onze klanten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beheren van jouw eigen portefeuille, het begeleiden van klanten bij het aan- en verkopen van woningen, en het onderhandelen van de beste deals. Daarnaast ga je proactief op zoek naar nieuwe kansen en ben je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

Functie-eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring als makelaar, bij voorkeur in Den Haag.

  • Uitstekende kennis van de lokale woningmarkt.

  • Sterke onderhandelingsvaardigheden en een resultaatgerichte instelling.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.

  • In het bezit van een geldige makelaarsregistratie.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een ontzettend leuke en afwisselende baan, waar veel mogelijk is en waar veel mogelijkheden liggen. Daarnaast zul je na verloop van tijd aandeelhouder worden. Als je deze intentie niet hebt, heeft het ook geen zin om te solliciteren.

Inlichtingen

Senior recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Stuur je cv naar jacqueline@2bconnected.org

Senior recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062