Commercieel Binnendienstmedewerker met flair – Amstelveen

Introductie

Ben jij het type dat altijd al droomde van een carrière in de makelaardij, het leuk vindt om potentiële klanten te woord te staa, vertrouwenspersoon wil zijn voor bestaande klanten en spin in het web is voor alle administratie die speelt om en rond de aan en verkoop van een huis?

Zo ja? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Organisatie

Dit NVM-makelaarskantoor begeleidt bij aan- en verkoop, van nieuwbouw en bestaande bouw, maar ook in verhuur aan bijvoorbeeld expats. Op dit moment worden er verschillende high end nieuwbouwprojecten in Groot-Amsterdam gerealiseerd. Het team betreft een diverse club met de nodige kennis en ervaring aan boord.

Functie

Wij zijn op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker makelaardij die het leuk vindt om een administratieve bijdragen te leveren bij de aan en verkoop van een woning. Je hebt veel klantcontact, zorgt dat de dossier helemaal up-to-date zijn, bent ook verantwoordelijk voor de dossiervorming. Maakt afspraken, vertrouwenspersoon voor de klanten, en pikt koopsignalen op.

Je bent het verlengstuk van de Makelaar!

Functie-eisen

– ervaring in de makelaardij is een enorme pre

– werkervaring in een commercieel administratieve functie is een must

– MBO nivo

-32-40 uur beschikbaar

Aanbod

Een hele leuke en afwisselende functie bij een high end makelaar in een team met fijne collega’s met een directie die je ziet en je waardeert om wat je doet!

Een zeer marktconform salaris

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze leuke baan kun je bellen met Jacqueline Adrichem, senior recruiter bij 2BConnected 06-23840062

Sollicitatie

Ben je enthousiast? Stuur dan je cv naar Jacqueline@2bconnected.org