Ervaren Taxateur voor de Zaanstreek – Zaandam

Introductie

Op zoek naar een uitdagende carrière in de wereld van taxaties? Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren taxateur makelaardij die het team van onze opdrachtgever kan versterken. Als taxateur makelaardij speel je een cruciale rol in het bepalen van de waarde van onroerend goed en help je de klanten bij het nemen van belangrijke beslissingen over vastgoedinvesteringen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende NVM makelaardij met meerdere vestigingen in Noord-Holland

De focus ligt op het actief bemiddelen van particulieren bij het aankopen en verkopen van woningen in de regio zaanstreek. Door de samenwerking met hypotheekadviseurs ontstaat er een mooie wisselwerking. Het doel is de klant volledig te service op het gebied van makelaars- hypotheken en verzekeringsdiensten. En dat doen zij erg goed!!! De klanten van jouw nieuwe team krijgen een rapportcijfer van 9.5!!!!

Super tevreden klanten dus! Daarnaast is dit een bedrijf met super tevreden werknemers. Dat komt omdat er een fijne open werksfeer is zonder hiërarchie. Er worden met het team veel leuke dingen gedaan, van vrijmibo tot het vieren van een succesvol jaar in het buitenland. De feestcommissie komt op allerlei momenten in actie. En natuurlijk is de beloning top.

Toe aan een positie die ertoe doet, waar je iedere dag weer met een glimlach op je gezicht van thuiskomt? Reageer dan snel!

Functie

Jouw verantwoordelijkheden:

Het uitvoeren van nauwkeurige en grondige taxaties van onroerend goed, rekening houdend met marktontwikkelingen en -trends.

Het verstrekken van deskundig advies aan klanten over vastgoedwaardering en investeringsmogelijkheden.

Het analyseren van gegevens en documentatie om de waarde van vastgoed te bepalen.

Het opstellen van gedetailleerde taxatierapporten en documentatie.

Het onderhouden van een netwerk van contacten in de vastgoedbranche en het volgen van relevante wet- en regelgeving.

Functie-eisen

Gecertificeerde en geregistreerde taxateur NVM makelaardij met bewezen ervaring.

Sterke analytische vaardigheden en kennis van de vastgoedmarkt.

Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe concepten aan klanten uit te leggen.

Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Gedreven en resultaatgericht.

Aanbod

Als je gepassioneerd bent over vastgoed en de vaardigheden hebt om waarde toe te voegen aan ons team, willen we graag van je horen. Sluit je aan bij bij het makelaarskantoor van onze opdrachtgever en maak deel uit van een toegewijd team dat streeft naar excellentie in vastgoedtaxatie en makelaardij.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met senior recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Jacqueline Adrichem +31 20 764 0777