KRMT | RM Makelaar met kennis van van onze hoofdstad – Amsterdam

Introductie

Ben jij een ervaren KRMT Makelaar en ben jij woonachtig in Amsterdam of directe omgeving en heb je recente ervaring als makelaar in onze hoofdstad? Wil jij je verder ontwikkelen als makelaar nieuwe stijl en alles op alles zetten om de klanten aan hun droomhuis te helpen? Kom dan met ons praten over deze nieuwe uitdaging!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal gerenommeerd makelaarskantoor gevestigd in Amsterdam. Zij zijn al jaren actief binnen de makelaardij en zijn op zoek naar een ervaren KRMT of RM Makelaar die hun team kan komen versterken.

Functie

Als makelaar bij onze opdrachtgever zal je een actieve bijdrage leveren aan de ondersteuning van het aankopen en verkopen van onroerend goed. Je wordt de adviseur van de woningzoekenden of woningverkopers. Voor woningzoekenden zal je gaan zoeken naar geschikte woningen/appartementen die voldoen aan de criteria van de klant. Je bent verantwoordelijke voor de bezichtigingen en zoekt samen met de klant naar de beste match. Als verkoopmakelaar neem je de leiding tijdens de bezichtigingen en informeer je kopers over het aan te kopen object (pro’s en con’s). Uiteindelijk werk je toe naar een closing waarbij de aankopende of verkopende partij tevreden zijn over het resultaat.

Functie-eisen

• Je bent minimaal in het bezit van je KRMT papieren

• Je hebt ook minimaal 2 jaar recente ervaring met het aan- en verkopen van woningen in het Amsterdamse

• Je bezit een hoge ‘gunfactor’

• Je bent commercieel onderlegd, weet kansen en mogelijkheden optimaal te benutten en je bent een echte netwerker

• Ook heb je geen 9-5 mentaliteit. Je kan klanten eventueel bezoeken in de avonduren of in het weekend

• Je bent in staat om (ver-)koopcontracten foutloos op te stellen

• Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré


Aanbod

  • Een uitdagende baan
  • Een marktconform salaris of een interessante ZZP constructie
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Inlichtingen

Voor meer informatie: bel Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton of stuur je CV in WORD en korte motivatie naar jacqueline@2bconnected.org