Verkoopadviseurs gezocht – Word onderdeel van de duurzame revolutie! – Amsterdam

Introductie

Onze opdrachtgever, al jarenlang een betrouwbare naam op het gebied van duurzame energieoplossingen, is op zoek naar gedreven verkoopadviseurs om ons team te versterken. Ben jij een zelfstandig professional (ZZP’er) die op zoek is naar een uitdagende en winstgevende mogelijkheid op basis van ‘no cure, no pay’? Wil jij meewerken aan de verduurzaming van onze energievoorziening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is overtuigd van de rol die zonne-energie zal spelen bij het verduurzamen van onze energievoorziening, zowel nationaal als internationaal. Als betrouwbare partner streven wij ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Wij denken met hen mee en bieden duurzame oplossingen die passen bij hun behoeften. Wij regelen de realisatie van zonnepanelen van A tot Z, zodat onze klanten zich hier geen zorgen over hoeven te maken. Met behulp van onze goed opgeleide teams, die zijn opgeleid via de Niyata Academy, zorgen wij voor een vlotte en flexibele uitvoering van installaties. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties om onze klanten te voorzien van duurzame energie. Bij onze opdrachtgever streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen in het gehele proces van duurzame energie, inclusief installatie, monitoring en service. Onze kernwaardes zijn gebaseerd op het zo makkelijk mogelijk maken van duurzaamheid voor onze klanten.

Functie

Als verkoopadviseur bij onze opdrachtgever ben jij een essentiële schakel in het verspreiden van duurzame energieoplossingen door heel Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van warme leads en het adviseren van potentiële klanten over onze duurzame producten en diensten. Je bouwt relaties op met klanten en biedt hen op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun behoeften en wensen. Je volgt het verkoopproces van begin tot eind, waarbij je zorgt voor een soepele overgang van interesse naar aankoop. Als verkoopadviseur werk je zelfstandig en geniet je van de vrijheid om je eigen werkschema te bepalen.

Functie-eisen

Wat wij van jou verwachten:


  • Ervaring in verkoop, bij voorkeur in de duurzame energiebranche.
  • Een proactieve houding en het vermogen om warme leads om te zetten in klanten.
  • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.
  • Een zelfstandige en resultaatgerichte instelling.
  • Passie voor duurzaamheid en de wil om een verschil te maken

Aanbod

Wat wij bieden:


  • Een unieke kans om deel uit te maken van de duurzame revolutie en een positieve impact te hebben op de wereld.
  • Een ZZP-basis waarbij je werkt op basis van ‘no cure, no pay’ met een aantrekkelijke winstmarge van 40%.
  • Een continue stroom van warme leads om mee te werken.
  • Ondersteuning en begeleiding vanuit de Academy om jouw succes te garanderen.
  • Flexibiliteit en vrijheid om je eigen werktijden en -locaties te bepalen.

Inlichtingen

Wil jij deel uitmaken van ons team en jouw verkoopvaardigheden inzetten om de wereld duurzamer te maken? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar arsham@2bconnected.org of whatsapp 0620179675. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons enthousiaste team!

Sollicitatie

Let op: vanwege het verwachte aantal sollicitaties kunnen we alleen kandidaten contacteren die geselecteerd zijn voor een interview. Bedankt voor jouw begrip.