ARMT-KRMT makelaar met ambitie en enthousiasme! – Nijmegen

Introductie

Voor een NVM Makelaardij in Nijmegen, zijn wij op zoek naar een ARMT of KRMT Makelaar met een hoge gunfactor. Het zou fantastisch zijn als je daarnaast de ambitie hebt om door te groeien tot vestigingsleider, maar dat is natuurlijk nog een flink traject.
Belangrijk bij deze vacature is, dat je ervaring als makelaar moet hebben in de regio Nijmegen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende makelaardij met meerdere vestigingen in Nederland De focus ligt op het actief bemiddelen voor particulieren bij het aankopen en verkopen van woningen. Elke makelaar voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van de NVM en is een deskundige in het makelaarsvak.

Functie

Jouw rol is om als makelaar naast de vestigingsleider aan de slag te gaan, natuurlijk is er ook een binnendienst, maar samen met de vestigingsmanager de kar. Je bent samen met hem verantwoordelijk voor de vestiging, dus in die zin aanspreekpunt voor de medewerkers.
Als makelaar bij onze opdrachtgever lever je vanaf de eerste dag een actieve bijdrage aan het ondersteunen van de aankopen en verkopen van diverse soorten onroerend goed. Je wordt de adviseur van hun klanten; de woningzoekenden of woningverkopers. Voor woningzoekenden zal je gaan zoeken naar geschikte woningen/appartementen die voldoen aan de criteria van de klant. Je bent uiteraard verantwoordelijke voor de bezichtigingen en zoekt samen met de klant naar de beste match. Als verkoopmakelaar neem je de leiding tijdens de bezichtigingen en informeer je kopers over het aan te kopen object. Uiteindelijk werk je toe naar een afronding waarbij de aankopende of verkopende partij tevreden is over het resultaat.

Functie-eisen

• Je bent een hartelijk persoon met een hoge ‘gunfactor’, daarnaast sta je sterk in je schoenen

• Je bent representatief, enthousiast en ondernemend en hebt een gezonde mate van doorzettingsvermogen;

• Als Makelaar beschik je over recente en relevante kennis en ervaring van de woningmarkt (particulieren);

• Je hebt de benodigde makelaars papieren

• Je bent zeer sociaal vaardig en commercieel;

• Je bent in staat om makkelijk contact te leggen met potentiële kopers en verkopers;

• Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties;

• Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Eventueel worden klanten bezocht in de avonduren en in het weekend;

• Je bent in staat om (ver-)koopcontracten foutloos op te stellen.

Aanbod

• Je werkt voor 32 tot 40 uur week;

• Je ontvangt een marktconform salaris;

• Uitstekende carrièrekansen en veel ruimte voor eigen initiatief;

• Prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer.

Inlichtingen

Voor meer informatie, bel, of app Jacqueline 06-23840062

Sollicitatie

Is je interesse meteen gewekt? Stuur dan je CV in WORD formaat + korte motivatie naar Jacqueline Adrichem: Jacqueline@2bconnected.org.