Duurzaamheidsadviseur Verzekeringen bij de grootste onafhankelijke speler in de markt – Arnhem

Introductie

Ons opdrachtgever is op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Verzekeringen die verantwoordelijk is voor het beheer en de uitbouw van zakelijke relaties in de wereld van de zonne-energie, zowel nationaal als internationaal. Als Accountmanager ben je het visitekaartje van ons opdrachtgever en sta je altijd klaar om klanten te woord te staan, vragen te beantwoorden, offertes uit te brengen en relaties te onderhouden.

Organisatie

Ons opdrachtgever is de grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse assurantiemarkt voor het verzekeren van zonnestroominstallaties. Met een breed klantenbestand in Nederland, Europa, Australië, Filipijnen en Japan, bieden ze aansprakelijkheidsverzekeringen, bouw- en montage verzekeringen en operationele verzekeringen. Naast het verzorgen van verzekeringen, bieden ze ook andere diensten aan, zoals Risk Management en Matchmaker.

Functie

Als accountmanager zakelijke verzekeringen bij de verzekeraar krijg je de verantwoordelijkheid om zakelijke relaties (nationaal en internationaal) te beheren en uit te breiden in de wereld van de zonne-energie. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en zet de klant centraal. Dit betekent dat je vragen van klanten beantwoordt, offertes uitbrengt en deze toelicht, en ervoor zorgt dat klanten zich verbonden voelen met het bedrijf. Je legt afspraken nauwkeurig vast in het CRM systeem en zorgt voor de juiste opvolging. Daarnaast breng je klanten op de hoogte van hun verzekeringsrisico’s en wijs je hen op onze andere activiteiten.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft:


 • HBO werk- en denkniveau
 • Wft Basis en Wft Schade Zakelijk in bezit
 • Klantgerichte, integere en resultaatgerichte werkhouding
 • Vermogen om relaties te bouwen en te onderhouden
 • Commerciële drive zonder klantbelang uit het oog te verliezen
 • 2-3 jaar ervaring in een functie als accountmanager zakelijke verzekeringen
 • Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal

Aanbod

Wat je van ons kunt verwachten


 • Een prettige, informele werksfeer binnen een dynamische en groeiende organisatie
 • Hechte samenwerking in een team waar iedereen met trots en plezier werkt
 • Het salaris voor deze functie varieert tussen de 2700 en 4400 euro bruto per maand, afhankelijk van de ervaring.
 • Contractvorm bespreekbaar
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Genoeg ruimte voor eigen initiatief

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze accountmanager positie kun je contact opnemen met Arsham Sharafat recruiter van 2B Connected. Arsham is bereikbaar op 06-20179675 of 020-7640777 of mail salesrecruiter@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en sta je te trappelen om hiermee aan de slag te gaan. Stuur dan je CV en korte motivatie naar salesrecruiter@2bconnected.org of bel Arsham Sharafat 06-20179675