KRMT of RM/RT makelaar met ambitie – Purmerend

Introductie

Voor een NVM Makelaar in Purmerend, ben ik op zoek naar een Champions League speler. Iemand die bereid is zijn tanden in de Purmerendse markt te zetten. Een makelaar die in bezit is van een KRMT of RM RT diploma en een hoge gunfactor heeft. Ben je bekend in de regio Purmerend en Waterland en zou je willen werken, bij een zeer gerenommeerd kantoor met een prachtige klanten portefeuille dan is dit je kans!

Organisatie

Deze fullservice makelaar uit Purmerend met stevig fundament en een groot netwerk in Groot Waterland is tevens een toonaangevende nieuwbouw makelaar in Purmerend en regio Waterland. Onze opdrachtgever is een no-nonsense kantoor, what you see is what you get. Niet voor niets hebben zij de meeste transacties per jaar. In de dynamische wereld van makelen lopen zij voorop met innoveren voor klantbelang.

Functie

Als makelaar ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van woningen in je eigen regio. Dit doe je samen met je collega’s in een ambitieus team, die jou ondersteuning bieden bij dit proces. Als innovatief kantoor zijn zij altijd op zoek naar nieuwe middelen en media. Deze makelaardij heeft een stevige groei ambitie waar jij de komende jaren aan mag meebouwen. Mogelijkheden om deel te nemen in het Management team en te participeren zijn er zeker ook!

Functie-eisen

Wij verwachten dat je de drive hebt om te leren en samen met jouw collega’s op kantoor de klanten de service te bieden die zij nodig hebben. Je hebt een positieve instelling, bent pro-actief, wil mee in verandering en innovatie en makelen doe je met hart en ziel.

Daarnaast verwachten zij nog het volgende:

● Je hebt de klantbeleving hoog in het vaandel staan

● toont betrokkenheid en communiceert helder met klanten en collega’s

● je wilt altijd net even die stap extra doen

● Je bent super commercieel

● je bent KRMT gecertificeerd en/of in opleiding voor RM/RT

Daarnaast vind je het een uitdaging om mee te helpen om deze makelaardij verder op de kaart te zetten.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een hele leuke afwisselende baan, in een fijn team en inspirerende omgeving.

Een attractief salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Verder horen een leaseauto, tablet, telefoon tot de arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Senior recruiter Jacqueline Adrichem

Jacqueline@2BConnected.org

Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Senior recruiter Jacqueline Adrichem:

Jacqueline@2BConnected.org

Jacqueline Adrichem 06-23840062