Senior Consulent WOZ Beroepsprocedures Bestuursrecht – Den Haag

Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Senior Consulent WOZ Beroepsprocedures met een trackrecord met het oplossen van complexe juridische vraagstukken betreft inhoudelijke/taxatie –van woningen en CNW’s.

Organisatie

Wij zijn op zoek naar een Senior Consulent WOZ Beroepsprocedures met een trackrecord van het oplossen van complexe juridische vraagstukken betreft inhoudelijke/taxatie –van woningen en CNW’s.

Je zult beginnen op tijdelijk dienstverband, met een sterke intentie naar een vast contract. De voorkeur gaar uit naar een fulltime dienstverband, maar minder uren is mogelijk, in overleg. Wij zijn gevestigd in Boxmeer, maar je kunt ook hybride werken vanuit het hele land. Ook hebben wij zusterkantoren in Utrecht, hier kan je ook gebruik van maken.


Plan een gratis carrière advies gesprek in

Functie

Binnen de wet WOZ is onze opdrachtgever de specialist die namens particulieren, bedrijven en woningcorporaties bezwaar- en beroepsprocedures voeren. Jij zult de bezwaren en beroepen vormgeven en voorzien van onderbouwde standpunten. In het spanningsveld met de gemeentes dienen daarnaast ook complexe vraagstukken opgelost te worden. Jouw taak is om inhoudelijke beroepen, hoger beroepen en cassaties te schrijven en te reageren op de verweerschriften van de gemeenten. Hierbij ligt jouw focus op de bestuursrechtelijke kant van de procedures. Ook het verdedigen van de standpunten ter zitting behoort tot het takenpakket. Daarnaast:

 • Geef jij sturing aan projecten op jouw eigen werkterrein en ben je daarbij verantwoordelijk voor de kwaliteit en de voortgang
 • Ben jij de (juridische) vraagbaak over procedures voor collega’s
 • Heb jij de verantwoordelijkheid voor het opstellen van voorstellen om deze dossiers af te ronden.
 • Heb jij kennis van diverse gemeentelijke systemen, en kun jij ook goed relatie onderhoudt met gemeentes, en anderen belanghebbende waarborgen.
 • Pas je actuele jurisprudentie op het vakgebied toe, en kan je ons zelfstandig vertegenwoordigen bij rechtbank.
 • Kan jij modelmatig waarderen, en ben je bekend met waarderingsmodellen en vastgoedrekenkunde, zoals huurwaardekapitalisatie, gecorrigeerde vervangingswaarde en DCF-berekeningen.

Functie-eisen

Naast een relevante afgeronde opleiding die gerelateerd is aan vastgoed en makelaardij op HBO of WO niveau, heb jij vooral de juiste competenties, energie en mentaliteit.

 • Jij bent grondig: je bent iemand die juist vragen stelt over de details en dingen tot op de bodem uitzoekt.
 • Jij bent vlijmscherp: je beheerst alle taxatiemethodieken van vergelijkingsmethode tot de GVW-methode zodat je ad rem kunt reageren tijdens elke zitting in de rechtbank.
 • Jij hebt een sterk rechtsgevoel: jij representeert burgers en ondernemers namens ons WOZ-advieskantoor om ze een eerlijke kans te geven bewaar aan te tekenen m.b.t. de WOZ.
 • Jij hebt overtuigingskracht: jij luistert goed, en vraagt door, daardoor snap jij alle belangen goed en snel. Hierdoor kan jij ook schakelen als onderhandelaar en coach.

Aanbod

 • Salaris tussen 4000 en 5000, afhankelijk van je ervaring.
 • Een keuzebudget (16,4% boven op je salaris), waarmee je extra kan inleggen in een goed geregeld pensioenplan, of je kan kiezen voor uitbetaling als extra loon!
 • Een laptop en telefoon
 • Mobiliteitsplan ( leaseauto ) zodat jij overal in Nederland heen kan.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze gespecialiseerde recruiter Joost de Rooy telefoon 06-46592570 of appen en of mailen met joost@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt je motivatie en CV toesturen aan Joost de Rooy via mail Joost@2bconnected.org, wij nemen binnen 24 uur contact met je op.