KRMT Makelaar gezocht met ambitie – Flevoland

Introductie

Ben jij een makelaardij professional uit de regio Flevoland die van huis uit open staat om zaken anders en beter aan te pakken. Zit jij op dit moment meer in een keurslijf dan dat je de vrijheid voelt om alles eruit te halen?

Wil jij graag klanten blij maken met de beste makelaardij ervaring en een zeer aantrekkelijke vaste tarief. Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou! Bij deze makelaardij wordt je aangemoedigd om je creativiteit te gebruiken en een op en top dienstverlening te bieden, zodat klanten jouw en je organisatie snel zullen aanbevelen…
Organisatie

Deze makelaardij is onderdeel van een grote makelaardij familie, waarbij zij in het segment zitten waar de markt het meest beweeglijk is. Met de nieuwe formule inclusief vaste prijspeil onderscheiden zij zich van de traditionele courtage makelaardijen, en zijn zij erg gewild bij particulieren, zeker in het segment boven de € 300.000,-

Functie

Als makelaar ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en aankoop van woningen in je eigen regio. Dit doe je samen met je collega’s in een ambitieus team, die jou ondersteuning bieden bij dit proces. Als innovatief kantoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe middelen en media. Deze makelaardij heeft een stevige groei ambitie waar jij de komende jaren aan mag meebouwen.

Functie-eisen

Wij verwachten dat je de drive hebt om te leren en samen met jouw collega’s op kantoor de klanten de service te bieden die zij nodig hebben. Je hebt een positieve instelling, bent pro-actief, wil mee in verandering en innovatie en makelen doe je met hart en ziel.

Daarnaast verwachten zij nog het volgende:

● Je hebt de klantbeleving hoog in het vaandel staan

● toont betrokkenheid en communiceert helder met klanten en collega’s

● je wilt altijd net even die stap extra doen

● Je bent super commercieel

● je bent KRMT gecertificeerd en of in opleiding

Daarnaast vind je het een uitdaging om mee te helpen om deze makelaar verder op de kaart te zetten.

Aanbod

Naast een interessante en dynamische functie bieden zij jou de mogelijkheid om te werken bij een leuk, jong en ondernemend kantoor die altijd bezig is met vernieuwingen. Zij bieden een goed salaris dat past bij je functie en kwaliteiten. Er heerst een inspirerende, open en informele sfeer. Het betreft een ondernemende organisatie die je volop carrièrekansen biedt.

Daarnaast bieden zij:

● pensioenregeling;

● 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;

● 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest;

● auto van de zaak;

● telefoon van de zaak;

● laptop van de zaak;

● de mogelijkheid om mee te bouwen aan een succesvolle makelaardij

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jacqueline Adrichem Senior Recruiter van 2B Connected mobiel 06-23840062

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature stuur dan je CV in WORD aan Jacqueline Adrichem email adres Jacqueline@2bconnected.org en of bel 06-23840062