Commercieel medewerker afdeling Verkoop – ‘s-Gravenhage

Introductie

We zijn op zoek naar een Commercieel medewerker afdeling Verkoop. Ken jij het klappen van de zweep en zou jij bij deze top werkgever willen werken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

De organisatie heeft naast bedrijfsmatig vastgoed; winkels, winkelcentra, bedrijfspanden ook woningen in de portefeuille. Deze vastgoedorganisatie is zeer actief in de Randstad (Den Haag, Utrecht, Rotterdam), maar ook in de rest van Nederland.

Functie

Je begeleidt het verkoopproces van leeggekomen huurwoningen als mede bedrijfsmatige objecten uit de vastgoedportefeuille van onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de verkoopdossiers. Je maakt afspraken met de huurders zodat de woningen netjes worden opgeleverd en verkoop klaar kunnen worden gemaakt. Je hebt veelvuldig contact met makelaars, vastgoedbeleggers en notarissen. Je stelt alles in staat om de verkopen en het transport bij de notaris zo soepel mogelijk te laten verlopen. je maakt onderdeel uit van een klein team dat intensief samenwerkt om de beste resultaten te behalen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding administratief en bij voorkeur aangevuld met een vastgoedopleiding. Je hebt een rijbewijs en kent de regio Rotterdam/Den Haag. Je hebt een commerciële instelling, pro actieve houding en probleemoplossend vermogen.

Je bent flexibel, stressbestendig, accuraat en nauwkeurig.

Aanbod

Een hele leuke afwisselende fulltime baan, goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt heel goed ingewerkt en leert zo het bedrijf en de collega’s goed kennen.

Inlichtingen

Senior recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Ik ontvang graag jouw cv via de mail; jacqueline@2BConnected.org