RM RT gezocht voor regionale makelaardij – Bunschoten-Spakenburg

Introductie

Voor onze opdrachtgever een intiem makelaarskantoor in Bunschoten-Spakenburg zijn wij op zoek naar een zeer ervaren ARMT of KRMT makelaar.. Je kunt hier vanaf 3 tot vijf dagen in de week aan de slag als pure aankoop en verkoop makelaar. Het is van belang dat je een ARMT of KRMT titel hebt of hier studerende voor bent, maar ervaring in de makelaardij is een harde eis Er zijn zowel loondienst als ZZP mogelijkheden.

Organisatie

De opdrachtgever heeft een goede naam binnen de makelaardij en bedient sinds een geruime tijd particulieren die hun huis willen verkopen of een huis willen aankopen. Naast pure aankoop en verkoop zijn zij ook bezig met nieuwbouw projecten wat maakt dat je een uitdagende mix van werkzaamheden hebt.

Functie

ARMT of KRMT makelaar die wij zoeken is een uitvoerend makelaar, die vooral de klanten blij kan maken. De kerntaken liggen op het gebied van het begeleiden van particulieren bij de aan- en verkoop van woningen. Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen en zaken naar je eigen hand te zetten. Je zult ook ingezet worden bij de verkoop van nieuwbouw woningen.

Functie-eisen

ARMT of KRMT Makelaar:

Kan zelfstandig werken;

Beschikt over de benodigde werkervaring, bij voorkeur in de regio Almere / Bunschoten / Amersfoort

Aanbod

Een meer dan marktconform salaris tussen de € 3000,- en € 4500,-

Je kunt ook op basis van ZZP werkzaam zijn

Bij succes een mooie bonusregeling

Mogelijkheid om 3 tot 5 dagen te werken

Goede sfeer en veel verantwoordelijkheid.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olof Raas, senior recruiter 2B Connected.

Bereikbaar op 06-48474407

Sollicitatie

U kunt de sollicitatie knop gebruiken om uw CV en korte motivatie aan ons toe te sturen.email o.raas@2bconnected.org. U kunt u sollicitatie richten aan Olof Raas senior recruiter 2B Connected 06-48474407.


Staffing & Recruitment | Makelaars | www.2bconnected.org