Hypotheekadviseur met gevoel voor kwaliteit – Delft

Introductie

We zijn op zoek naar een hypotheekadviseur voor een sfeervol full-service intermediair die al vroeg de efficiency van het internet in heeft gezet om zodoende meer tijd over te houden voor persoonlijk onderhoud met haar relaties. Vanuit een prachtig nieuw kantoor ontvangen wij graag relaties voor een kop koffie, maar uiteraard is video-bellen ook een prima alternatief in de huidige tijd.

Organisatie

Onze opdrachtgever bemiddelt naast hypotheken ook verzekeringen en is onderdeel van een NVM-makelaardij, waar jij fijn mee zou kunnen samenwerken.

Klanten zijn loyaal en blijven vaak jarenlang verbonden aan het kantoor. Ze zijn trots op het feit dat hun ouderwetse aanpak van klant is ‘koning, keizer en admiraal’ nog steeds het motto is en wordt waardeert door de klant.

Drie-delig pak zie je hier niet. Kom je op maandag, dinsdag of een andere dag van de week binnen, lijkt het altijd op casual friday. Hard werken onder het genot van een muziekje en koffie of thee, is wat wij bieden.

Functie

Je gaat aan de slag met de huidige hypotheek portefeuille, die zowel via internet als door het warme netwerk wordt gegenereerd. Je inventariseert de behoefte en biedt particulieren het beste onafhankelijke advies dat mogelijk is. Samen met de binnendienst zorg jij dat alles op rolletjes loopt en maak je natuurlijk een deugdelijk adviesrapport.

Functie-eisen

Kwaliteit is het belangrijkst, maar klanten in Jip en Janneke taal uit kunnen leggen wat goed voor hun is, ervaren wij als een ‘must’. Werk je of heb je gewerkt met Adviesbox is dat een pre.

Basis eis is WFT basis, hypotheken en vermogen.

Wat wij zoeken in een kandidaat

Een oude rot is het vak, met een moderne geest. Een jonge man of vrouw met passie voor het vak mag ook uiteraard 🙂

Aanbod

Zij bieden een salaris dat in lijn ligt met de werkzaamheden, ( range 3.500 en 4.500 bruto per maand) een premievrij pensioen en als je fulltime kan en wil werken, juichen wij dat toe. Uiteraard staan we open om de werkzaamheden flexibel in te richten.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je vragen naar Olof Raas senior Recruiter 2B Connected 06-48474407

Sollicitatie

Je kunt het beste je CV in WORD opsturen aan o.raas@2bonnected.org of bellen met Olof Raas 06-48474407 of 020-7640777